12 Ocak 2010 Salı

UFAK TEKEK DEKORASYON ÖNERİLERİ



Televizyon ünitesi olarak da kullanılan alçak dresuarlar hayat kurtarıyor.
DVD oynatıcı ve DVD'lerinizin yanı sıra salonunuzda bulunan dağınıklığı şaşırtıcı bir şekilde toplayan bu mobilyayı yatak odanızda da kullanabilirsiniz.

TV ünitesi olarak kullanılan alçak dresuar 365 YTL, Mudo Concept. Mor CD'lik 29.50 YTL, çizgili soğutma çantası 39.50 YTL, Habitat/AddresIstanbul. Eski televizyon 110 YTL, fincan 20 YTL, Dank! Yeşil küçük sulak 4.50 YTL, CD'lik 6.90 YTL, Ikea. Kahve fincanı 3 YTL, Kadıköy Bit Pazarı. Set halinde satılan duvar çıkartmaları 59.90 YTL, Paşabahçe.



Dergiden Sehpaya Dönüşüm
Evinize pratik düşüncelerle şık çözümler bulabilirsiniz.
Diyelim bir orta sehpa almak istiyor ama piyasada istediğiniz sehpayı bulamıyorsunuz. Kendiniz yapmaya ne dersiniz? Biriken dergilerinizi üst üste koyarak sehpa ayağını oluşturun. En üst kısma kare bir banyo aynasını yerleştirin, işte oldu! Artık şık bir orta sehpanız var.

Ayna 39.95 YTL, mumlar 2.95 YTL, servis altı 3.95 YTL, beyaz vazo 9.95 YTL, Ikea. Mavi banyo yaygısı 19.50 YTL, Mudo Concept.

















Beyaz, ferahlık kazandırdığı gibi mekanınızı olduğundan daha geniş gösterir.













Kanepe 950 YTL KDV, kütüphane 450 YTL KDV, Dank! Normann Copenhagen fincan 44 YTL, Nuxx/AddresIstanbul. Dekoratif beyaz şişe, Nurus. Revon beyaz kase 22 YTL,Koleksiyon Etnik desenli kilim 268 YTL, yuvarlak vazo 34 YTL, Habitat/AddresIstanbul. 'Single Octopus' aydınlatmaç1.560 YTL KDV, Autoban. Kitaplar, Remzi Kitapevi.






















Orta sehpanızın üzerine mumlar ve yanlarına puflar yerleştirerek değişikliğe adım atın.
Pastel tonlarında seçeceğiniz mobilyaların mekanınızı daha geniş göstereceğini unutmayın. Düz renk koltuklarınızı etnik desenli yastıklarla tamamlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok: