4 Haziran 2010 Cuma

Rihanna istanbul TURKEY


"Last Girl on Earth" turnesi kapsamında toplam 16 ülke ve şehirde konser verecek sanatçı, Almanya ve İngiltere'den sonra konser vermek üzere Türkiye'ye geldi. 


Bilet fiyatlarının 135 ile 365 TL arasında değiştiği konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi. Seksi sanatçıyı izlemeye Murat Boz, İzzet Öz, Demet Evgar, Demet Şener, Soner Sarıkabadayı, Belçim Erdoğan, Güzide Duran, Naz Elmas ve Tülin Şahin gibi ünlü isimler de geldi.

- Bu zamana kadar Türkiye'ye gelen yabancı konuklara nazaran korumasız olarak İstanbul'a giriş yapan Rihanna, otele geçerken sahil yolunu tercih etti ve boğaz manzarasını görme fırsatı yakaladı. 60 kişiden oluşan kalabalık bir sahne ekibi ve 18 bavulla geldi.




- Rihanna otele gelmeden önce otel önünde hummalı bir çalışma vardı.W Otel logosunun olduğu yer bile temizlendi.



- 10 bin Euro'luk özel suit'de konaklayacak olan Rihanna'nın ekibi içinde 24 oda tahsis edildi. Basına fotoğraf vermesi için stand kurulmuştu ancak Rihanna fotoğraf vermeden hemen otele girdi.



- Biletleri 135 ile 365 TL arasında satılan Rihanna, 650 bin dolar (1 milyon TL) karşılığında sahneye çıkacak.



- Ayrıca Rihanna'nın kulisinde bal, nane çayı, ıhlamur, patates cipsi, patlamış mısır ve bir şişe kırmızı şarap istediği öğrenildi.

Hiç yorum yok: